SeneCura SeniorCentrum Hradec Králové

Poděkování SeniorCentru Hradec Králové

Rádi bychom za celý tým našeho domova poděkovali za zpětnou vazbu od pana Doc. Ing. Petr Otčenáška, CSDc., kterou uveřejňujeme v plném znění:

Vážení a milí,

děkuji všem, kteří se podíleli na péči o mého syna Petra. Vaši práci hodnotím jako příkladnou. Nejednalo se jen o splnění jakési povinnosti, ale o navázání vztahu se svěřencem, který u vás dostal nadstandartní celodenní pozornost. Čisté a voňavé prostředí společnosti SENECURA, rychlá indikace potřeby kontraktu s nemocnicí a další byly u vás samozřejmostí. A nad tím jste vytvořili vztahový systém, který byl spíše domácí péčí než běžný servis. Pečoval jsem o Petra téměř 58 roků a jsem vám zavázán za to, že jste ho přijali v době, kdy už jsem na to nestačil. Od převozu z Českého Brodu až po poslední den u vás jsem viděl profesionalitu a  komplexní péči a navíc vytváření trvalých vztahů. Bál jsem se špatné pověsti LDN. Vy jste dokázali, že lze vytvořit příkladné prostředí pro ty, kteří to potřebují nejvíce.

My s rodinou jsme vám za to vděčni a přejeme všem, kdož se na péči podíleli, spokojený život a radost z výsledků vašeho jednání.

Se srdečným pozdravem a díkem,

Doc. Ing. Petr Otčenášek, CSDc.

 

 Další článek