SeneCura SeniorCentrum Hradec Králové

Zahradní slavnost SeniorCentra Hradec Králové

V našem SeniorCentru v Hradci králové se tento rok konala Zahradní slavnost ve stylu 30. let. Zprvu nás překvapilo počasí, ale to nebylo nic, s čím by si pan ředitel a náš pan údržbář neporadili. I s malým prostorem jsme vše připravili, abychom o tuto slávu nepřišli. A všem zúčastněným děkujeme za pochopení, věříme, že i přesto jsme si to společně užili.

Klienti i personál si na sebe oblékli dobové kostýmy, zapojili se i rodinní příslušníci, díky kterým tahle slavnost měla tu správnou atmosféru. Před vchodem stála dvě dobová auta, se kterými se klienti mohli vyfotit. Hned u vstupu byl retro koutek, aby už při příchodu na návštěvníky dýchla 30. léta.

Hudební doprovod zajistila hradecká skupina Šraml a všichni si mohli společně zatančit. Program zpestřilo taneční vystoupení sester Chalupových a návštěva herců z Klicperova divadla – Josef Čepelka, František Staněk, Zora Valchařová Poulová, Martina Nováková a Jan Vápeník. Ti diváky přenesli do 30. let recitací úryvků z dobové literatury, písniček a scének. Děkujeme všem za úžasné zpestření dne.

No a aby toho nebylo málo, celé odpoledne jsme díky městské policie Hradec Králové měli prezentaci uniformovaných a neuniformovaných strážníků policie z 30. let.

Poděkování také patří aktivizačním pracovnicím za výzdobu a taky kuchařům za perfektní menu. A samozřejmě celému personálu, který se na přípravách podílel.

Předchozí článekDalší článek