SeneCura SeniorCentrum Hradec Králové

SeniorCentrum Hradec Králové: Slet čarodějnic v rámci Dnů dobrovolnictví

Ve dnech 25. 04. – 28. 04. 2024 se konaly dny dobrovolnictví, do kterých se zapojil i náš domov. Dne 25. 04. 2024 se konala akce DOBROTYL – charitativně založená akce, na které jsme mohli prezentovat naše služby, pozvat zájemce na akci pro dobrovolníky a hlavně získat nové tváře z řad dobrovolníků. I přes nepříznivé počasí dorazili k našemu stánku zájemci, kteří náš domov ještě neznali a my jim tak mohli přiblížit, co takový dobrovolník může v našem SeniorCentru dělat.

Odpoledne od 16 h odstartovala akce pro veřejnost v tématu sletu čarodějnic, kdy jsme opékali buřty a klienti si připravili malé dárečky pro návštěvy. Měli jsme obrovskou radost, že k nám dorazili zájemci, kteří se chtěli seznámit s naším domovem a hlavně s klienty. Navštívili nás jak dobrovolníci, kteří už naše klienty navštěvují, tak nový zájemci z řad veřejnosti, nebo žákyně střední školy zdravotnické, které si rovnou chtěli domluvit spolupráci do dalších dnů.

Tato akce měla podle nás obrovský úspěch, jsme rádi, že jsme se do ni mohli zapojit a ještě větší radost nám i klientům udělá, pokud nás někdo opět navštíví.

 Další článek