SeneCura SeniorCentrum Hradec Králové

Zahradní slavnost SeniorCentra v Hradci Králové

Dne 07. 09. 2023 v našem domově proběhla Zahradní slavnost v námořnickém duchu. Pozváni byli rodinní příslušníci, kteří se sladili s klienty do námořnického stylu. Dorazili i zástupci některých sociálních služeb zde v Hradci Králové.

Zahradní slavnost uvedl pan ředitel s vrchní sestřičkou. Děvčata z nedaleké základní školy si připravila taneční vystoupení. Klient našeho domova vytvořili námořnickou básničku, kterou všem hostům zarecitoval. Hlavním program pak zajistil pan Zdeněk Barnett, imitátor slavných osobností, který vystupoval například v Československo má talent. Klienty tak navštívil například bývalý prezident pan Zeman, zpěvák Karel Gott, nebo pan Babiš.

Pro hosty byla připravena degustační ochutnávka karibských rumů, kterou si připravil ambasador a spoluzakladatel značky Fenix Drinks Samerem Selbakem. O pohoštění se postaral tým našich skvělých kuchařů. Na výzdobě se podíleli jak pracovníci tak i naši skvělí klienti, kterým se výzdoba opravdu povedla. Klienti také vyrobilli dárečky pro rodiny, aby měli na tento den památku.

Všem kteří dorazili moc děkujeme, že se podíleli na příjemné atmosféře. A těšíme se příští rok.

 Další článek