SeneCura SeniorCentrum Hradec Králové

Zahradní slavnost v SeniorCentru Hradec Králové

Ve středu 7. 9. 2022 proběhla v našem SeniorCentru Zahradní slavnost, na kterou jsme se jako každý rok všichni velmi těšili. Klientky v rámci aktivizace vytvořily působivou dekoraci, která pak zdobila nejen jídelnu, ale především terasu a zahradu domova.

Úvodní slovo měl pan ředitel Martin Trávníček, který zároveň uvedl hosta, herce a moderátora pana Ivana Vodochodského. Věřte, že to bylo velké překvapení především pro klientky, které sledují české seriály.

O zábavu klientů a jejich rodin se postaral kouzelník Josef Wald, který aktivně zapojil do svých “triků“ jak klienty, tak i hosty. Hudebně nás po celé odpoledne doprovázel pan Jiří Kárník. Taneční vystoupení ratolestí našich zaměstnanců bylo roztomilým zpestřením a děvčátka vykouzlila na tvářích našich klientů nejeden úsměv.

Velký dík patří také našim kuchařům, kteří pod vedením pana Tomáše Pondělíčka připravili bohatý raut, kde byl výběr z několika druhů masa, zeleniny, ovoce, dezertů, zkrátka každý si přišel na své.

I s odstupem několika dní musíme konstatovat, že v nás všech zůstaly krásné vzpomínky na letošní Zahradní slavnost a ještě dlouho budou příjemným tématem mezi klienty.

 Další článek